Indiana Jones in de Lage Landen

De veertienjarige Phoebe Peeters, haar beste vriendin Amanda en haar twee jaar oudere broer Michael zijn op vakantie in Egypte. Phoebe´s en Michaels vader is een handelaar in antieke objecten en heeft hen meegenomen op reis. Phoebe is altijd al gek geweest op archeologie en ziet haar kans schoon als ze wordt uitgenodigd bij een opgraving te komen helpen. De professor die de opgraving leidt is op zoek naar een wel heel bijzonder artefact, namelijk de Maansteen, een eeuwenoud kristal waar een duistere legende aan verbonden is. Maar als ze eenmaal op de opgraving zijn, gebeuren er wel heel vreemde dingen.

Zie voor een recensie van de ouderwetse avonturenroman De Maansteen van Veronique Marien mijn oude blog.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.