Overstroomd in de boekhandel

Persbericht:

Vanaf vandaag, 17-09-2012, ligt Overstroomd van debutante Eva Moraal (Schiedam, 1982) in de winkel. De schrijfster reageerde op het heuglijke nieuws in een onderkoelde, doch vrolijke tweet: ‘Ik moet zeggen: een boek publiceren is toch wel heel erg leuk om te doen.’ Op de aan het boek gewijde website publiceerde ze een korte film over de inspiratie voor de wereld van Overstroomd: een toekomstig Nederland dat als gevolg van grote overstromingen verdeeld is geraakt in natte en droge gebieden. Op zaterdag 29 september aanstaande zal het boek officieel worden gepresenteerd in boekhandel Van Gennep in Rotterdam, samen met de uitgever Lemniscaat. In een mondelinge reactie laat Eva Moraal weten dat iedereen welkom is. (van onze correspondent ter plekke, S…)

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.