Een paar nieuwtjes

Vandaag verschijnt ‘Dark Romance – Verboden Verlangen’, met daarin mijn YA-novelle Metamorfose, over de onzekere Sophie, de stoere vormveranderaar Robbie Silvester, de ondeugende oma Jo en de strijd om de geboortegrond. (n.a.v. de wedstrijd die Young-adults.nl in januari uitschreef) Ook in de bundel: ‘Muze’ van Marijke F. Jansen en ‘De zeepdroom’ van Isabel Peters. Te verkrijgen via o.a. young-adults.nl

Daarnaast zijn er twee winacties rondom Overstroomd. Twitter (of laat een berichtje op mijn facebookpagina achter) een antwoord op de vraag: Ben je liever een Natte of een Droge? met #overstroomd in het antwoord voor 1 december 2012 en je kan een gesigneerd exemplaar van mijn boek winnen.

Ook organiseer ik een winactie samen met Young-adults.nl Ik mag 3 exemplaren weggeven aan diegenen die de leukste antwoorden op de vraag: waarom wil je Overstroomd lezen? geven. Zie website Young-adults.nl voor meer details.

Zo. Kan ik nu naar de koolmeesjes in mijn tuin gaan staren.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.