#kinderboekenschrijversflashmob En garde!

kinderboekenmakersflashmob rood
Illustratie door Kees de Boer

Vandaag gaat het gebeuren: meer dan veertig Nederlandse en Vlaamse kinderboekenschrijvers en illustratoren, vier beschermheiligen en hopelijk nog veel meer enthousiastelingen komen als de kinderboekenmusketiers van alle hoeken van het land naar Maastricht om het noodlijdende De Boekenwurm en eigenaresse Hanneke Koene bij te staan. Om 14:30 opent Jacques Vriens de flashmob waarna alle schrijvers tegelijk voorlezen uit eigen werk.

Kun je er niet bij zijn, omdat je door ziekte aan je bed gekluisterd bent, de trein niet rijdt of de auto niet start? (Andere excuses zijn er eigenlijk niet). Steun de actie dan door je (kinder)boeken in de (kinder)boekhandel te kopen en door alle berichten met #kinderboekenschrijversflashmob te re-tweeten of liken.

En garde!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.