En de winnaars zijn…

Wat een mooie, ontroerende en grappige reacties kwamen er binnen op de vraag: ‘Welke top zou jij nog wel eens willen bereiken?’ Omdat er te veel leuke antwoorden werden gegeven, heb ik besloten nog een extra boekje uit te delen. Heel veel dank voor jullie interesse!

De winnaars zijn:

Een heel origineel antwoord kwam van Cisz Strasters.

Ingeborg Lips antwoord ontroerde en inspireerde me erg.

En om wat Olga Hoekstra schreef, moest ik hardop lachen.

Winnaars, neem contact met me op via Messenger of via het Contact-formulier van mijn website www.evamoraal.nl, dan stuur ik de boekjes naar jullie toe. Ik hoop dat jullie van mijn twee verhalen zullen genieten! (En als jullie ergens een reactie willen achterlaten, vind ik dat heel erg tof.)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.