Het Waanzinnige Winterboekenbal

Op donderdag 7 december ben ik te gast op Het Waanzinnige Winterboekenbal in bibliotheek Feijenoord in Rotterdam. Daar zal ik een stukje gaan voorlezen uit mijn kerstverhaal Alf uit de bundel Wonderland. Ik heb er zin in!

Hieronder alle info van de Facebooksite:

‘Tijdens dit literaire festijn neemt schrijfster Eva Moraal je mee in een bijzonder winterverhaal, brengt Patrick Ribeiro je in vervoering met zijn Spoken Word, raast Roze Rieneke door haar rollen vol Rotterdamse rijmerij en kan je genieten van de muzikale klanken van Syldiane en Tayler. Tevens zal een heus WWBB boekenpanel je 3 boekentips meegeven voor onder de kerstboom.
Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Kom naar het feestje en neem mee…
Om toegang te krijgen tot al dit waanzinnigs vragen we je om een boek mee te nemen als entreebewijs. Deze kan je dan ruilen met de boeken die andere bezoekers mee hebben gebracht. Het mag van alles zijn; stripboek, woordenboek, dichtbundel of je lievelingsboek. Iets wat je graag deelt of weggeeft aan een ander.

Graag tot ziens op 7 december!
Namens Cultuurscouts Zuid en Bibliotheek Feijenoord,
Marian van Gendt, Marliza Driessen, Roelof Kok en Kaboul Vermijs

Bibliotheek Feijenoord – Sandelingplein 16b
Donderdag 7 december – 17u00 – 20u00′

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.