Over mij

Mijn naam is Eva Moraal. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man in Spijkenisse, waar ik werkzaam ben als freelance auteur, redacteur en schrijf- en scriptiebegeleider voor zowel particulieren als uitgeverijen. Ik ben gepromoveerd historica (2013) en auteur van o.a. de YA-roman Overstroomd (Lemniscaat 2012, herdruk 2015) en het historische non-fictieboek Als ik morgen niet op transport ga. Kamp Westerbork in beleving en herinnering (De Bezige Bij, 2014).

Een paar van mijn grote liefdes, oftewel de vrouw achter de schrijver: mijn man (uiteraard), mijn vrienden en familie (ook uiteraard), boeken, Engeland (vooral om naartoe te gaan), cakes (om te bakken en eten), fotografie, mijn tuin, een muur (om op te klimmen, of beter nog: de echte rots). En natuurlijk schrijven.

Het thema van deze website is een foto van mijn eigen ‘kaartenwinkel’. Ik ben gek op ansicht- en kunstkaarten en heb een speciaal rek waarin ik ze kan tonen. Het rek hangt boven het bureau op mijn werk- en zolderkamer (al vind je me ook vaak aan de keukentafel). Via de nieuws-pagina houd ik je op de hoogte van mijn werk. 

Graag kom ik (op je school of vereniging of bibliotheek) vertellen over mijn werk als schrijver en historica. Voor lezingen en/of workshops ben ik te boeken via de stichting de Schrijverscentrale, of via deze site via: info@evamoraal.nl, of ga naar het contactformulier.

Deze website is met name gericht op mijn activiteiten als auteur, redacteur en manuscriptbegeleider. Voor meer informatie over mijn vorige werkzaamheden als historica en onderzoeker verwijs ik graag naar mijn Linkedin-pagina of neem contact met mij op via het contactformulier op deze site. Ook ben ik via het contactformulier te boeken voor lezingen en workshops op het gebied van WOII, egodocumenten en kamp Westerbork.

 


KVK-nummer: 57339945

Btw-nummer: NL127039090B01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.