Boeken en verhalen van Eva Moraal

Boeken en verhalen

Boeken en verhalen van Eva Moraal auteurIk ben een echte duizendpoot. Geïnteresseerd in van alles en nog wat. Mijn boeken en verhalen gaan over veel verschillende onderwerpen. Ze spelen zich af in uiteenlopende tijden en op allerlei plekken. Ik schrijf fictie en non-fictie voor de jeugd, verhalende non-fictie voor een breder publiek en publiceer verhalende reisboeken.

Boeken en verhalen

Als historica heb ik veel over de Tweede Wereldoorlog geschreven. Voor enkele voorbeelden van mijn werk verwijs ik je naar: non-fictie.

Als YA-auteur heb ik verschillende boeken & verhalen uitgebracht, zie YA-boeken & novelles en Korte verhalen.

In 2018 verscheen mijn eerste jeugdverhaal. Zie Jeugd

In 2020 verscheen mijn eerste reisgids. Zie Reisgidsen.