Polder is uit!

Eindelijk is het zover: Polder van Marieke ten Berge en mij is verschenen bij Lemniscaat!

Marieke woont al jaren in de polder, ik woon er vlakbij. Doodgewoon voor ons, maar tegelijkertijd zo bijzonder. Wij stellen 35 ‘polderdieren’ aan je voor. Marieke maakte schitterende linosnedes, ik mocht de dieren een stem geven.

Wat ben ik blij met dit boek, waarin de schoonheid van de natuur om de hoek centraal staat, fragiel en sterk tegelijk. Ik hoop dat vele kinderen (en volwassenen) zich met Polder mogen verwonderen over wat voor mededieren hier in Nederland allemaal wonen. En in actie komen om ze te beschermen!

Polder is verkrijgbaar in elke boekhandel en kost 19,99 euro.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.