Wonderland kerstverhalen

Kerstverhalen in Wonderland

Kerstverhalen in Wonderland, zeg je? Ja, in de YA-verhalenbundel Wonderland is het in alle tien verhalen kerst, ook in mijn korte verhaal Alf. Daarin heeft Sigrid de liefde afgezworen nu haar ouders na 24 jaar uit elkaar zijn. Ze werkt in tearoom ‘t Zoethoudertje en is van plan kerstavond alleen op de zolder van het café door te brengen. Maar dan ontmoet ze een wel heel vreemde jongen die al haar plannen doorkruist. 

Vorig jaar verscheen deze bundel, maar voor deze kerst is Wonderland in een nieuw jasje gestoken. En wat voor een jasje! Ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe omslag. En binnenin vind je natuurlijk nog steeds de geweldige illustraties van Emmy van Ruijven.

De nieuwe Wonderland, uitgegeven door Dutch Venture Publishing, kost slechts 12,50 en is overal verkrijgbaar of te bestellen. (Het volgende linkje brengt je naar mijn favoriete boekhandel in Rotterdam: Donner).

Heel fijne kerstdagen iedereen en een boekenrijk 2019!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.