Omslag Overstroomd

Ik: Hij is er!!

Mij: Wat is er?

Ik: Het omslag van Overstroomd, natuurlijk.

Mij: O.

Ik: O?!

Mij: Wat moet ik dán zeggen?

Ik: Wereldschokkend! Fantastisch! Als-ik-hem-in-de-winkel-zie-liggen-koop-ik-‘em-meteen!

Mij: …

Ik: Niet dan?!

Mij: … Als je er op stáát… (!)

Voor mij geeft dit omslag perfect het gevoel van Overstroomd weer. Spannend, dreigend, en iets van een belofte. Een gevoel van: hier staat iets te gebeuren.

Aan zo’n omslag gaat natuurlijk een heel proces vooraf. Het was niet makkelijk om voor Overstroomd de juiste afbeelding te vinden. De grafisch vormgever stuurde mij elf (!) voorbeeldomslagen op, van enorme vloedgolven, druipende letters tot meisjes onder water, happend naar adem.  Maar deze enorme sepia regenwolk sprong er meteen voor mij uit; de grafisch vormgever heeft er nog wat aan gesleuteld en zie daar: Overstroomd.

Wat vinden jullie ervan?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.