(Social) media (kerst)vakantie

beeldje in een boom in Limburg op een winters witte dag
Mariabeeldje in Limburg

Voor iedereen die zomaar, pardoes, op mijn blog/website belandt en denkt: wat is het hier rustig, er is geen #!&?! te doen:

Eva Moraal is op vakantie. Een vakantie van social media, gewone media en van internet (al mag ze van zichzelf nog wel op e-bay neuzen, kijken hoe laat die leuke film draait en hoe laat de trein naar Maastricht vertrekt) De komende twee weken gaat ze oude verhaalideeën nieuw leven inblazen, samen met haar vrienden en familie zijn om haar heerlijke zelfgebakken cakes te verorberen en alleen boeken lezen waar ze zelf zin in heeft.

Ik wens iedereen heel fijne dagen en een fantastisch nieuwjaar!

(En ik heb welgeteld 46 oude berichten op deze site staan voor de bezoeker die benieuwd is naar wat mij allemaal dit jaar is opgevallen, waar ik me over heb opgewonden, en hoe ik van schrijven als bijzaak naar schrijven als hoofdzaak ging)

Tot pakweg 4 januari 2013!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.