Winactie Spring!

Winactie!

Omdat ik het ook heel fijn vind om een fysiek boek in handen te houden, heb ik een gelimiteerd aantal van mijn twee YA-verhalen laten drukken. En goed nieuws: ik geef er 2 weg!

Alles wat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag: ‘Welke top zou jij nog eens willen bereiken?’  De twee leukste, meest bijzondere antwoorden worden beloond met een papieren versie van Spring!

Je hebt de tijd tot volgende week zondag 30 oktober! Winnaars maak ik bekend via Facebook en dit blog.

Ik ben benieuwd!

 

2 thoughts on “Winactie Spring!

  1. Weet niet of je hier moet antwoorden, maar de top die ik heel graag zou willen bereiken is het behalen van mijn masterdiploma! Op dit moment hard bezig met het afronden van mijn bachelorscriptie en dan waarschijnlijk nog 3 jaar voor mijn master, kom dan op een totaal van zo’n 10 jaar. Dat zou echt een top zijn en nog veel en lang en hard werken voordat ik er ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.