Nieuws rondom publicatie Overstroomd

    • De datum van de boekpresentatie voor Overstroomd is bekend! Op  zaterdag 29 september ontvang ik uit handen van de uitgever het eerste exemplaar (jawel, er is er echt een). Locatie volgt.
    • Op Jongerenliteratuurplein.nl kun je 3 exemplaren van Overstroomd winnen. Ding mee en stuur voor 30 september je naam, leeftijd en adres naar leesplein@bibliotheek.nl. Zie de website voor meer details.

(Ik kan het niet laten om deze schaamteloze zelfpromotie met een hoofdschuddende glimlach gade te slaan. Wat is het toch een vreemde wereld. Schreeuw ik al om het hardst of moet ik mijn longen nog iets beter trainen? Wat denken jullie?)

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.