Wonderland is uit!

Hoera!

Vanaf vandaag is de YA-kerstbundel Wonderland verkrijgbaar. Uiteraard is hij overal te koop, maar het mooist is als je hem in je lokale boekhandel weet te vinden.

Er is de hele maand november een blogtour gewijd aan de bundel, met interviews, filmpjes en natuurlijk recensies. Alle info daarover kun je hier vinden. Op 22 november word ik geïnterviewd door Chantal de Vries van het blog Coffee & Cookie en kun je meer te weten komen over mijn verhaal Alf.

Uiteraard gaan we de verschijning van deze bundel groots vieren. Dat gebeurt zondag 5 november in boekhandel Haasbeek in Alphen aan de Rijn met bijna alle tien auteurs. Iedereen is van harte welkom. Je kunt je opgeven via Facebook. Hopelijk tot ziens!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.